NY KONKURRANSE!!!!!

Da kjører vi igang en ny konkurranse her på bloggen!!!:)

Denne gangen kan du vinne The Thermal Spray fra Million Dollar Hair!!The Thermal Spray er et "MUST" for deg som retter,krøller og føner håret!

Den beskytter håret mot varmen. Den føles lett i håret og matter ikke håret. The Thermal Spray kan brukes i både vått og tørt hår.

 Produktet fester seg ikke på stylingverktøyet.

 

 

Det eneste du trenger å gjøre for å vinne The Thermal Spray,er å skrive hvorfor akkurat DU fortjener å        vinne The Thermal Spray!!! :) Vi trekker en vinner Tirsdag 15.November:)

LYKKE TIL!!!:)

 

16 kommentarer

<3 Marita

07.nov.2011 kl.11:57

Fordi eg ofte retter, krøller og føner håret ! Vil gjerne vinne :)

proudtobedifferent

07.nov.2011 kl.11:58

Hei! Jeg fortjener å vinne fordi jeg har bursdag 17 november. Jeg har oigså kort hår som jeg føner og retter hver dag, men driver å sparer til langt hår. Så da må jeg holde det "uslitt" lenger. I tilegg har jeg veldig, veldig lyst! :-)

Laila.lovseth@hotmail.com

Andrea

07.nov.2011 kl.11:59

Jeg melder meg på! Om jeg kanskje viinner kan dere kontakte meg på: masben@live.no eller på bloggen min! Jeg vil vinne fordi at jeg er super glad i håret mitt selv om det ikke er verdens fineste , det er ikke lengre enn ned til brystet og eg liker ikke fargen , men jeg bryr meg om det og vil ikke at det skal bli slitt. Jeg pleier ofte å kreppe håret, men vanligest glatte det! Håper virkelig jeg vinner! Klem Andrea <3

Mia M.

07.nov.2011 kl.12:05

Jeg er med. jeg fortjener å vinne noe som er bra for håret mitt. =)

Christina

07.nov.2011 kl.12:06

Jeg er med! :)

Er ikke så sikker på om jeg fortjener det, men håret mitt kunne fortjene det :)

Malene Wilhelmsen

07.nov.2011 kl.12:17

Jeg er med :) Min har nettopp gått tom, så hadde vært gøy å prøvd en annen. Og er ganske så enig med hun over: Er ikke så sikker på om jeg fortjener det, men håret mitt kunne fortjene det! :)

Maria Johansen - happybirds

07.nov.2011 kl.12:26

Jeg er med! :-)

Jeg fortjener å vinne fordi jeg er utrolig glad i håret mitt. Det er ikke sånn super pent, men jeg vil helst prøve og ikke få det slitt. Jeg stritter/retter håret mitt ofte, og er veldig redd for at det skal bli utrolig slitt. Jeg har prøvd noen som beskytter håret mot varmen, men de har ikke virket så godt, så jeg håpet på å vinne denne slik at jeg faktisk kan ta vare på håret mitt ordentlig :-)

Anne - helene

07.nov.2011 kl.12:29

Jeg er med. Jeg fortjener og vinne, jeg retter håret mitt nesten hver dag. håret mitt er kort, fordi jeg måtte klippe vekk det slitte. Håret mitt blir fort slitt og ødelagt. jeg bruker mye spray, og rettetang, og krølltang, og extentions. :-)

håret mitt trenger virkelig noen gode produkter!

elisabeth døvik

07.nov.2011 kl.12:42

Jeg retter håret hver dag, fordi jeg ikke er fornøyd med håret mitt sånn som det er til vanlig. Jeg har ikke krøller men fall, og med den lengden ser ikke håret ut urettet. Jeg har heller ikke råd til varmebeskyttende spray fortiden, og de er noe håret mitt desperat trenger.

Håper virkelig jeg vinner:)

Hilsen elisabeth døvik

eli.dovik@gmail.com

anneli strand

07.nov.2011 kl.12:54

Jeg vil velig gjerne melde meg på. Fordi jeg retter, krøller og føner håret mitt veldig ofte. Håret mitt blir utrolig fort slitt, og den varmebeskyttene sprayen jeg har er veldig dårlig. anneli@live.no hvis jeg skulle vinne :)

trine

07.nov.2011 kl.13:10

krøller og retter ofte håret men håret mitt har blitt skikkelig slitt og brusete av det og nå må jeg klippe det ganske mye, så det hadde vært fint å vinne så det ikke blir like fort slitt neste gang! :D

tramle

07.nov.2011 kl.13:23

jeg er med . bruker ganske mye varme ting på håret mitt eks krøll tang , stritte tant ,og kreppe tang. så sliter ganske det lange håre mitt ganske mye siden må rette det nesten hver dag eller ser jeg ut som er troll :). og har en beskyttelse fra får av men den hjelper meg ikke den lugger mens jeg stritter håre mitt siden blir klissete

Natalieej

07.nov.2011 kl.13:26

I'm in. Skal være helt ærlig og si at jeg vil vinne fordi jeg bare vil ha noen gode produkter til håret mitt. Har ganske langt hår, og det trenger virkelig pleie, siden jeg ofte rettere det osv. Bruker masse penger på produkter så håret mitt ikke ender opp i en floke. Disse produktene ser veldig bra ut, og vil gjerne prøve dem! :) Om jeg vinner blir jeg selvfølgelig å poste det på min blogg og denne bloggen vil bli linket :)

live in style

07.nov.2011 kl.13:29

Synes da mitt slitte hår hadde fortjent å få litt pleie. jeg har ekstremt fall i håret, det blir slettet mye. har prøvd flere produkter for å unngå å ødelegge håret mitt. men ingenting har funket, eller så har det kun gjort håret mitt værre. it's a bad hair day, every day. hjelp meg!

- Cecilie <3 www.liveinstyle.blogg.no

Adorabelle - Salgsblogg!

07.nov.2011 kl.15:39

Mener jeg fortjener å vinne fordi jeg føler jeg har prøvd alt mot mitt fine, tørre, nordiske hår. Hadde vært spennende å prøve Million Dollar Hair!! :-)

Janne

09.nov.2011 kl.22:39

Jeg fortjener ikke å vinne The Thermal Spray siden jeg allerede har masse fine produkter fra dere, men venninnen min fortjener det. Hun styler håret sitt hele tiden og klager sånn over at håret føles tørt og slitt hele tiden.

Skriv en ny kommentar

milliondollarhair

milliondollarhair

25, Arendal

Vi er Million Dollar Hair! Et Nytt hair care merke i Norge! Vi har alt av shampo, balsam, kurer og styling til håret ditt! WWW.MILLIONDOLLARHAIR.COM

Kategorier

Arkiv

hits