Statisk hår? NY KONKURRANSE!!!!

Sliter du med statisk hår???


(bilde lånt fra google)

Dette er kjent problem nå i vinterhalvåret,der håret er utsatt for ekstreme temperaturforandringer!

Million Dollar Hair har løsningen!!!

The Kid Conditioner!! 

Dette er en balsamspray som legger ned statisk hår,løser floker og er tilsatt UV-beskyttelse! Kan brukes i både vått og tørt hår!! Kan brukes av både barn og voksne:)

NÅ KAN DENNE BLI DIN!!!!!

Vi kjører igang en ny konkurranse!! Legg igjen en kommentar på dette innlegget på hvorfor akkurat DU fortjener å vinne dette produktet:)

Vi holder konkurransen gående til 15. Februar:)

HA EN FIN DAG:)

25 kommentarer

Elise D. Skoglund

08.feb.2012 kl.11:22

Hei!

Jeg synes jeg trenger denne, da jeg står opp hver morgen og har kjempestatisk hår. Det gir til og med meg selv støt, fra puta osv.

Jeg tar som regel vann i det, men det funker faen ikke lenge, for 1 time etterpå står det rett opp igjen. Håper jeg vinner, tusen takk for meg... Hade! ♥

Nosterud ☼

08.feb.2012 kl.11:23

Fin konkuransse! :)

Jeg er med! ^^

Jeg vil gjerne få tilsendt en sånn i posten, grunnen er fordi jeg har ekstremt tynt hår og året rundt sliter jeg med statisk hår! :( Og jeg prøver å bruke hårspray men da detter håret bar ned og jeg må gå med hetter hele skoledagen fordi det er så stygt.

Hadde vært høy å hatt en slik og sett om den kunne fungert på mitt hår. Har to andre typer, men de funker ikke de heller.

:)

celina

08.feb.2012 kl.11:24

Jeg synes jeg fortjener å vinne, fordi håret mitt er UTROLIG statisk! Spesielt om vinteren.. Bare jeg tar hånden gjennom håret, ''klistrer'' håret seg fast i ansiktet mitt. Så må bort til vasken i klasserommet og ta vann i håret flere ganger om dagen! Gud å deilig det hadde vært å slippe det :)

sunnivaelvevold95

08.feb.2012 kl.11:27

er med:D

Fordi jeg har ofte elektrisk hår, noe som irriterer meg veeeldig. Har heller ikke vunnet noe på nett/blogg før.

:)

benedicte

08.feb.2012 kl.11:30

jeg trenger det fordi jeg har elektrisk hår hele tiden , kan nesten ikke vere borti noen andre :(

San Vouî

08.feb.2012 kl.11:33

Syns jeg trenger denne fordi det skjer faktisk alltid når jeg er på skolen! Jeg er gutt, og har litt langt, rett hår. Og hvertfall minst 5 ganger til dagen skal folk rufse i håret mitt, da får jeg alltid statisk hår, og hadde vært kjempefint med en sånn spray ass!

Maja

08.feb.2012 kl.11:33

Syns jeg trenger dette produktet for jeg bor her oppe i nord, med lange tørre vintre og sliter ekstremt med statisk hår. Siden det er -20 grader her går jeg som regel i dunjakke, noe som ikke akkurat gjør problemet lettere. Har lue/hette hver dag men det håre som stikker ut under lua står til alle kanter uansett. Prøver og flette håret (hestehale funker ikke, det blir bare mer elektrisk), men det fungerer dårlig siden jeg går yrkesfag og beveger meg mye så håret kommer ut av fletten etter no time. Det er virkelig et problem for meg.. Hadde vært moro og prøve et ordentlig produkt for og se om det funker :-)

Marita Solheim

08.feb.2012 kl.11:38

Er med:D fortjerner den fordi eg ofte for statisk hår. Umulig å unngå når eg har dårleg tid om morningen til å fikse håret. Derfor hadde denne vore super!

Liz Renate

08.feb.2012 kl.11:39

Gidder ikke komme med masse unnskyldninger på at jeg skal fortjene å vinne, men jeg har ekstremt fall og håret er i veien fra før av og IALLEFALL når det er statisk! Ja takk! :)

Oda Kristine Høston

08.feb.2012 kl.11:41

Jeg ønsker meg denne for håret mitt er kontant elektrisk (selv om sommeren), og da hadde denne vært helt perfekt. Og jeg har det veldig travelt om morgenen, så da hadde den passet bra og ha på badet å bare ha i håret.

Oda Kristine Høston // Trotland

Hanna Charm

08.feb.2012 kl.11:42

Jeg er en jente på 17 år som sliter veldig med statisk hår. Håret mitt er langt (og rødt), og vil absolutt ikke bli der det skal. Jeg har prøvd mange forskjellige typer kjerringråd (vann i håret, ta kleshenger nedover håret, balsam, hårspray, hårbørste på batteri, osv). Men ingenting funker! Kanskje dette er det som faktisk kan hjelpe.

Veldig bra blogg forresten! Mange bra tips :)

RenateGjerd.

08.feb.2012 kl.11:42

Hei :)

Jeg synes at jeg trenger dette produktet siden håret mitt blir alltid flokete og jeg har sykt statisk hår! Og her er det kaldt og jeg er syk så da må jeg gå med lue som gjør at håret står til alle kanter nå jeg har den på og når jeg tar den av... irriternene.... Så det hadde vært kjempe kjekt å få prøve et hår produkt som faktisk virker!

<3helene

08.feb.2012 kl.11:42

Jeg blir gjerne med :)

Håret mitt står til alle kanter når jeg grer det og når jeg skal rette håret. Når jeg tar på det står det rett i værs og det blir veldig slitsomt til tider... Hadde vært morsomt å vinne denne og teste ut om den funker på mitt hår. Har prøvd noen andre produkkter som absolutt ikke funket, så om denne funker kommer jeg til å fortsette å kjøpe den! :) lykke til alle sammen! :)

mathildo

08.feb.2012 kl.11:44

Hei :) Jeg har skikkelig lyst på produktet. Du kan godt si at håret mitt pleier å være litt sånn villmann, spesielt nå på vinteren! Uansett, det hadde vært utrolig gøy å vinne slik at jeg kunne prøvd produktet ut, og sjekket om det kunne roe ned mitt alt for ville hår :D

Fight or Fail

08.feb.2012 kl.11:49

OMG, trenger, trenger, trenger! Håret mitt blir håpløst om vinteren, og vil absolutt, på ingen måte legge seg og bli nede. Hehe. Jeg jobber som frisør med egen hjemmebedrift. Jeg kunne prøvd produktene på kundene mine, og dokumentert at det fungerer. Og i og med at jeg på forhånd har prøvd det selv, kan jeg gå god for det med 100% ærlighet. Så hvis du vil ha litt ekstra markedsføring for produktene, send gjerne ett til meg :)
Fin blogg!

- pink pati

08.feb.2012 kl.12:12

Bra tips!

Eline

08.feb.2012 kl.12:21

Jeg burde vinne dette produktet fordi jeg sliter utrolig mye med statisk hår, jeg har det hele tiden og ingen ting hjelper! og jeg sliter med mye floker i håret!

Eline S. Olsen

Camilla

08.feb.2012 kl.12:38

Jeg slite veldig med statisk hår, enkelte ganger så er det helt ekstremt! Håret står rett opp i vers, ikke akkurat fint...Har prøvd alt.. Men kanskje million dollar hair kan hjelpe meg? ;)

Urbanulv

08.feb.2012 kl.12:43

jeg trenger denne sprayen fordi jeg har en liten unghund i hus som holder på å bli redd for meg - hver gang hun søker kontakt får hun støt av meg på grunn av håret! Redd søte bikkjen fra å måtte sitte en halvmeter fra meg i sofaen og poke meg forsiktig med poten før hun tør å gi meg suss!

Viktoria

08.feb.2012 kl.12:56

Jeg synes at jeg fortjener det fordi jeg alltid har statisk hår. Er ikke mye fint å våkne med hår som står rett ut, så grer du det og tar vann i det, og ca et sekund etter er det like statisk. Må gå med håret opp HVER dag, fordi jeg ikke kan ha det nede..Ikkje bra..så dette produktet hadde vært genialt for meg :-D

Anette

08.feb.2012 kl.12:57

Dattera mi burde hatt den der, ho ser akkurat ut som på det bildet..enten ho sitter i sofaen,har hatt på seg lua,vært på lekeland å sklidd på skliene..ja,you name it :P hehe!

proudtobedifferent

08.feb.2012 kl.13:02

Mamma sitt hår står til alle kanter - noe som tærer på selvtilliten. Hun har prøvd utrolig mye! Men ingenting fungerer. Jeg synes hun fortjener å vinne denne. Hun har forsørget 5 barn, og vi har alle hatt en fantastisk oppvekst. Hun har en jobb hun gruer seg til å gå til, men hun gjør det likevel. Hun er en sterk dame, en utrolig flott dame! Hun fortjener å få noe i hverdagen, så mye hun har ofret! Hadde vært en kjempefin morsdagsgave til verdens beste mamma! <3

Laila.lovseth@hotmail.com

Monica

08.feb.2012 kl.14:44

Trenger denne! Hår som står til alle kanter både jeg og minste jenta på 2,5.

Rebekka Lorentzen

09.feb.2012 kl.18:18

Jeg får vell slenge meg på og komme med en like god grunn til hvorfor jeg har lyst på den som alle andre. Jeg går ikke en dag uten at håret mitt står til alle veier, det gnistrer, står i og lever sitt eget liv. Det går ikke ann å holde hånd med kjæresten fordi det gnistrer så ille.

Skriv en ny kommentar

milliondollarhair

milliondollarhair

26, Arendal

Vi er Million Dollar Hair! Et Nytt hair care merke i Norge! Vi har alt av shampo, balsam, kurer og styling til håret ditt! WWW.MILLIONDOLLARHAIR.COM

Kategorier

Arkiv

hits