KONKURRANSE!!!!!!!

Ny uke,nye muligheter!!!

Vi ønsker å starte uken med ny konkurranse!!

Denne gangen har vi et multiprodukt som premie!!

Denne gangen kan du vinne The Long & Strong fra Million Dollar Hair 

Dette er en leave in kur som styrker håret fra rot til spiss!

Den inneholder UV beskyttelse og varme-beskyttelse.

Helt super å bruke nå som våren og sommeren kommer,og ved bruk av rettetang og diverse!

Inneholder også Aloeestrakt som er forfriskende og lindrende for hodenbunnen din!

Denne kan bli din!!!

Alt du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar på dette innlegget om hvorfor akkurat DU fortjener å vinne dette produktet! :-)

Vi trekker en vinner i løpet av neste uke!!

GOOD LUCK!! :-)

HA EN FLOTT DAG VIDERE!! 

19 kommentarer

Kristina-Pernille

08.04.2013 kl.16:41

Jeg ønsker å vinne dette hårproduktet siden jeg aldri har prøvd noen produkter av dette merket og har veldig lyst til å teste ut dette produktet :)

Jeg er aktiv med rettetang og andre varme styling apparater til håret mitt, siden jeg har ganske kort hår og krøller, haha!

Og siden håret mitt er litt slitt, så kan den sikkert bli grei å teste ut å se om den vil styrke håret mitt :)

ingerslilleverden.blogg.no

08.04.2013 kl.16:43

Jeg er gjerne med!

Hvorfor jeg fortjener vinne...Hmm... Kanskje fordi rottehalen min virkelig fortjener litt pleie...

Er gravid med mitt tredje barn, og litt velværeprodukter er ikke å forakte nå som det begynner nærme seg termin. :)

Mvh Inger Lise

Ina

08.04.2013 kl.16:43

Jeg vil vinne fordi jeg har ønsket meg sånn lenge, men får ikke av foreldrene mine siden de påstår at jeg har nok fra før av (som jeg ikke har) og jeg har ikke økonomi til å kjøpe selv :P Også blir håret mitt fort slitt :(

Veronica Nymo

08.04.2013 kl.16:43

Fortjener og fortjener.. Jeg vil ha dette produktet rett og slett fordi jeg har akkurat gått tom for kur! :)))

cherry88

08.04.2013 kl.16:44

Jeg fortjener dette fordi jeg har VEEEELDIG lyst og prøve produkte deres.. det ser spennende ut :P Utrolig nyskjerrig :D

juliemell

08.04.2013 kl.16:46

jeg fortjener og vinne fordi jeg har utrolig slitt hår, håret spiser seg opp over, og jeg føler det rett og slett ikke er noe å gjøre med det! Bruker slettetang daglig, hårføner daglig, og strikk ofte, og alt sliter på håret! Har heller aldri prøvd noe lignende, så ville vært gøy å se om det virket!

Helle

08.04.2013 kl.16:52

åh, fantastisk med litt konkurranser i blant!;) Vel, jeg har vel aldri vært flink til å pleie håret mitt, men det håper jeg det blir en stopper på hvis jeg vinner dette produktet. Jeg retter håret mitt hver dag og det eneste jeg gjør er å vaske det med shampoo og balsam. Kanskje ikke så smart, hva? Men det blir jo en del penger, og det er det ikke alltid jeg har:))

Epost ved kontakt ligger i e-post feltet;)

Sine Mari

08.04.2013 kl.16:54

Hei, jeg synes jeg fortjener å vinne den fordi: jeg har utrolig slitt hår, tupper som fliser seg opp kun to uker etter jeg har klipt meg hos frisøren. Kunne også virkelig trengt noe beskyttende, som også fresher opp håret. Har prøvd maroccan oil (eller hva den heter), men da ser håret mitt litt fett ut synes jeg. Klem :)

Mail hvis du trenger: sinemari97@hotmail.no

piaphotography

08.04.2013 kl.16:56

For en flott konkurranse!

Jeg ønsker å vinne ettersom håret mitt har slitt veldig mye gjennom farging de siste årene! Skal farge det fra blondt til min naturlige hårfarge nå, og tenkte å begynne på en kur som kanskje styrker og gir håret mitt en glans =)

Takk for at jeg får delta! Ha en fin dag videre =)

thecutecookiemonster

08.04.2013 kl.17:02

Kjempesnilt å gi bort!

Jeg kunne gjerne tenkt meg produktet fordi jeg sparer til langt hår, og håret mitt er ganske slitt akkurat nå... Så det hadde vært utrolig flott å få prøve det ut, og se om det hjelper håret mitt!<3

Thea Cristina

08.04.2013 kl.17:03

Jeg fortjener å vinne fordi jeg aldri har prøvd produktene deres og jeg har veldig lyst til å prøve dem. Jeg har ganske slitt hår og har prøvd flere forskjellige produkter, men finner ingen produkter som hjelper

Miriam Hadgu

08.04.2013 kl.17:07

HERLIG BLOGG!

tilde

08.04.2013 kl.17:26

Sikkert akkurat det samme som de andre har skrevet, men jeg trenger denne kuren fordi jeg har så utrolig slitt, tørt hår, som aldri vil samarbeide... Har ikke vært hos frisøren på 2 år, og har ikke råd til det heller. Jeg vet at kuren ikke gjør noe med slitte tupper, men som sagt har jeg helt utrolig tørt hår, og det vil aldri være på den måten jeg vil :( DERFOR :D

om jeg vinner kan du kontakte meg på tilde.sofie@garmager :)

Maria

08.04.2013 kl.17:32

Jeg synst jeg fortjener og vinne fordi jeg bor langt ifra butikker og har ikke så ofte sjans til og kjøpe produkter som det, og så har jeg veldig slitt hår :( og viss ikke jeg bruker glattetang så får jeg krøller som ikke er fine på meg (ser egentlig ut som en sau da) ........ -.- <3

youandmex3

08.04.2013 kl.17:49

jeg er med :))

Emilie Annette Hagen

08.04.2013 kl.17:54

Jeg har verdens mest slitte hår, og ingen kurer virker. Kanskje denne kan passe for meg!

Anna Nelly Daland

08.04.2013 kl.18:05

kanskje det er min tur denne gang?Jeg er 55 år og sliter med hetetokter hver natt ( av og på med dyna).Det resulterer i vask av hår hver dag og da trenger det ekstra pleie...så jeg krysser hvert hårstrå...:-)

silje

08.04.2013 kl.18:19

Jeg fortjener å vinne fordi håret mitt har blitt forsømt det siste året pga en aktiv hverdag som stemor til 2 fantastiske barn.

Det jeg har av penger går til dem, klær, utstyr eller ferie, når jeg først bruker noe på meg selv er det klær som er sterkt nødvendig.

Håret mitt er veldig tørt, naturlig krøllete og gjennomgår en runde med slettetang fra tid til annen, det at jeg ikke har klippet meg eller invistert i gode produkter på aldri så lenge hjelper ikke akkurat til.

Jeg ønsker å bry meg om håret mitt igjen, og jeg tror det at jeg hadde vunnet skikkelig produkt til håret mitt kunne vært med på at jeg hadde fått det sparket bak som jeg trenger :)

Gro

08.04.2013 kl.19:26

Jeg er vel en av million dollar hairs største fans;) Fantastiske produkter med deilige dufter og som faktisk VIRKER! Kunne gjerne tenke meg å forsøke enda et produkt.

Skriv en ny kommentar

hits