NY KONKURRANSE!!!!!!

Ja,da var det vel på tide med ny konkurranse her på bloggen!!:-)

Denne gangen kan du vinne The Color Pro Treatment fra Million Dollar Hair!!!Dette er en kur for slitt,skadet og farget hår!

Den trenger inn i margen i hårstrået og styrker dette innenfra!

LYST PÅ DENNE???????

Alt du trenger å gjøre er å skrive hvorfor akkurat DU fortjener å vinne dette produktet!:-)

Vi holder konkurransen gående til neste uke!

LYKKE TIL!!!!!:-)21 kommentarer

Cathrin

27.05.2013 kl.14:32

Skal en skrive det i kommentarfeltet eller på bloggen sin?:-)

milliondollarhair

27.05.2013 kl.14:34

Cathrin: i kommentarfeltet:)

Vilde

27.05.2013 kl.14:35

Jeg føler jeg trenger den fordi jeg elsker å ordne med håret mitt! Liker å prøve nye ting med det og da er dette en super ting!:) Håper på det beste:) Ha en fin dag videre:)<33

benediktenp

27.05.2013 kl.14:37

Jeg har vært gjennom utrolig mange hår produkter for slitt hår, å jeg har faktisk ikke funnet den som funker enda. Håret mitt er helt ødelagt etter at jeg farget det, angrer veldig på at jeg gjorde det.. men men.. så derfor håper jeg at jeg har sjangsen til å vinne dette produktet, å får testet det ut :-)

Kitty Aruna

27.05.2013 kl.14:39

Jeg vil gjerne vinne dette fordi jeg har my slitt i håret, og jeg har bedt faren min om å ta hårkur, og svaret var som de andre fedre her i landet nemlig nei. Jeg har veldig tørr og utslitt hår siden 2009. Jeg bruker sjampoer som jeg blir anbefalt men det hjelper aldri, så derfor bare gikk jeg inn på blogg.no og lette etter konkurranser, og her første pilen meg her. Så jeg håper jeg finner :)

Med vennlig hilsen Kitty

Anine

27.05.2013 kl.14:42

Mitt hår er slitt og kjedelig. Jeg tror at dette produktet kan hjelpe meg med å få håret mitt sterkt og fint som det en gang var.

♥ Marthe Groth

27.05.2013 kl.14:43

ææ, jeg vil ha sånn! :-D

Jeg mener jeg vil ha eller "fortjener" denne fordi håret mitt er utrolig slitt, og jeg har så lyst til å finne noe som kan hjelpe på det! Har bleket håret mitt en del, fra nesten svart til platinablondt.. Hehe, anbefales ikke!!

Silje<3

27.05.2013 kl.14:50

Jeg mener jeg skal vinne dette fordi det er alltid artig med nye hårprodukter :-) og se om det faktisk fungerer :) kommenter gjerne tilbake

maiken sofie

27.05.2013 kl.14:51

jeg har farget håret mellom blondt og brunt to ganger, og nå er håret mitt utrolig slitt

Anette Kristiansen <3

27.05.2013 kl.15:09

Jeg syntes jeg fortjener å vinne siden jeg har så forferdelig slitt hår, virkelig trenger en kur som kan kurere det. Jeg elsker å dille med håret mitt og jeg har ikke tall på hvor mange hår sveiser jeg har hatt iløpet av livet. Og jeg har aldri vunnet en konkurranse før så det hadde vært veldig kult å vinne! Kos dere videre og håper det ikke er så lange til ny konkurranse!! :)

Iselin <3

27.05.2013 kl.15:15

jeg fortjener å vinne det fordi jeg ikke har så mange hår prudukt å fordi jeg er så missfornøyd med mitt hår. det er så slitt så jeg nesten vil klipp det av... :(

ditt valg :)) lykke til til avgjørelsen ! elsker bloggen <3

Alina

27.05.2013 kl.15:23

Jeg har veldig slitte tupper , som nesten går gjennom hele håret nå, å vil ikke klippe meg, for da klipper frisøren det kjempe kort, å jeg vil spare til langt hår.... :(

Monia Bjørneraas

27.05.2013 kl.15:27

Jeg har prøvd ut mange forskjellige hårprodukter, både shampoo og andre produkter som folk mener er bra for håret og man slipper slitte tupper osv, men ingen har funket på meg! Har heller ikke vært til frisøren på over 2 og et halvt år fordi jeg sa jeg skulle stusse det, men fikk det halvlangt istedenfor, noe som jeg ble utrolig skuffet over! Så jeg tenkte jeg kunne ta sjansen til å melde meg på denne konkurransen med håp om en sjanse å vinne!

E.J

27.05.2013 kl.15:37

Fortjener en kur til håret mitt etter at jeg bleket det etter frisørens anbefaling (hos frisør) og følte det ødela håret mitt fullstendig. Har alltid hatt sunnt og friskt, langt hår! Fått skryt og komplimenter både i fra frisører, familie, venner, kolleger og fremmede på gata. Når jeg går inn i butikker og når jeg er på flyplassen, i badet osv. Et så langt og fint, sunnt hår som jeg hadde ble delvis "ødelagt" av at jeg valgte feil, og prøvde å bleke noen striper. Nå er håret slitt og floker seg lett. Før kunne hvem som helst dra fingrene gjennom håret mitt, nå stoppes de av floker.

Emma Ø

27.05.2013 kl.15:57

Hei, så morsomt med konkurranse igjen!

Jeg synes jeg fortjener dette fordi: Jeg har alltid hatt en drøm å få langt hår. Dette skjedde aldri fordi jeg klipte meg "bob" style en gang, og etter den tid har den aldri vokst igjen. Jeg har ikke klipt håret mitt i 3 år nå og det er altfor skadet og slitt. Bruker balsam som hjelper ikke.. Har så utrolig lyst på sunnt hår.. Jeg leter etter hår kur som virkelig kan styrke håret mitt! og hvis jeg vinner dette, da er jeg et steg nærmere langt og sunt hår. Dessuten har jeg aldri vunnet noen konkurranser , så dette vil bli spennende! :))

V.M.I

27.05.2013 kl.16:06

Jeg vil gjerne vinne denne, jeg har utrolig slitt hår, bleika i alle år, og nå før jul tok jeg permanent. (Dumme meg) Og tro meg det er så tørt og brusete at det ikke skulle vært lov :O

Vårin Marita Iversen

Deluson

27.05.2013 kl.16:10

Jeg vil ha den for jeg har veldig slitt hår og jeg har ikke peiling på ka jeg skal gjøre med det! Jeg har hørt om produktene deres og her på bloggen ser det ut som om at dere har utrolig gode produkter! Også har jeg en del floker som jeg håper at jeg kanskje slipper med dette produktet ;) Og om jeg vinner skal jeg selfølgelig skrive om det på bloggen ;)

Jenny Matilde

27.05.2013 kl.16:12

Fin blogg ! Kom gjerne innom min <3
Jeg synes jeg fortjener en kur til håret mitt fordi håret mitt er helt ødelagt. Jeg har alltid pleid å hatt langt, fint og sunt hår. Men så ferget jeg håret en gang, og nå er det helt slitt og ødelagt. Eneste jeg kan gjøre er å klippe det helt kort (noe jeg ikke ser ut med..). Og om jeg klipper det helt kort, vil jeg hvertfall være sikker på at jeg for tatt godt vare på det som er igjen, slik at jeg slepper å måtte klippe det igjen. Håret er det eneste som gjør at jeg eier litt selvtillit.

silje

27.05.2013 kl.20:53

Håret mitt er krøllete av natur og derfor er det også slitt og skadet etter rette tangen er brukt i mange år.

Jeg prøver og finne den rette kuren for mitt hår, men det var uten hell, frem til jeg en dag testet denne hos min venninne, den gjorde håret mitt så glatt, mykt og det så friskere ut.

Men så er det prisen, og når økonomien er veldig skral kan jeg ikke unne meg slike kurer (ei heller frisørtimer og slikt) så derfor hadde det vært en stor redning nå før sommeren å kunne gå ferien i møte med et bedre hår.

anonym

27.05.2013 kl.22:42

Hei :)

Er en fortvilet mor som har en datter som stadig farger håret sitt hos sin pappa. Dette har skadet hennes hår, og jeg ser hun trenger en kur for mulig og klare sommeren . Håper jeg er den heldige vinner :)

Skriv en ny kommentar

hits